En healings session hos mig vil , for det meste, foregå på denne måde: vi tager en snak om, hvad healing er og kan hjælpe dig med, derefter vil jeg heale dig og du kan mærke at du blive varm /kold, der hvor jeg har mine hænder og du vil føle dig dejligt afslappet.

Hvad kan healing hjælpe dig med? Reiki Healing er en blid behandling, der har til formål " at gøre kroppen hel " .
Give overskud , løsne op for blokeringer, fungerer på alle niveauer, både mentalt og psykisk. Indretter sig efter modtagerens behov. En dejlig behagelig holistisk behandlingsform.

Lidt om, hvad klienter har udtalt efter behandlingen:

Søvnløshed
: hvor klieneten kun sov ca 4 timer om natten, efter 2 behandlinger kunne klienten sove hele natten .

Astma
: klienten var i lægeordineret behandling, men havde stadig 10 - 15 anfald i døgnet , efter første healing faldt anfaldene og ved afslutningen af 3. healing var anfaldene minimeret til en eller to om dagen. Klienten fortsatte med den lægeordineret medicin under hele healingsforløbet.

Stress: klienten var meget stresset, og da jeg kom igang med healingen, kunne vi også tale om, hvad der var en medvirkende årsag til at klienten fik stress og hvad der kunne gøres, ud over healing. Healing hjælper netop med at blive "rolig" og slappe af. Det fik klienten til at se, hvad det var, der stresser og få sat ord på tingene og samtidig have et ønske og overskud til at ændre tingene.

Kun et lille udpluk, hvad klienterne har oplevet ved healing.